szórásos temetés, repülőgépről szórás, légi temnetés, égi temetés

A hamvak exkluzív szórása Tesla típusú repülőgépről történik.

szórásos temetés, repülőgépről szórás, légi temnetés, égi temetés

A légi-temetés menete ugyanúgy az elhunytról történő megemlékezéssel kezdődhet, mint bármely más kegyeleti eljárás esetében. A kiválasztott időpontban és helyszínen a gyászolók előtt elszálló repülőgépről egy speciális szóró-szerkezetből virágszirmok kíséretében kerülnek a hamvak a levegőbe, illetve vizekbe, erdőkbe.

 

A gép a Farkashegyi repülőtérről indul.

szórásos temetés, repülőgépről szórás, légi temnetés, égi temetés

repülőről szórásrepülőről szórásrepülőről szórásszórásos temetésrepülőről szórásszórásos temetésrepülőről szórásszórásos temetésrepülőről szórásrepülőről szórásrepülőről szórásrepülőről szórásrepülőről szórásrepülőről szórásrepülőről szórásrepülőről szórásrepülőről szórásrepülőről szórásszórásos temetésszórásos temetésszórásos temetésszórásos temetésrepülőről szórásszórásos temetésszórásos temetésrepülőről szórásszórásos temetésszórásos temetés

Költségek tekintetében a légi-temetés takarékos temetkezési módozat. A látványos szolgáltatás ára hasonló a többi alternatív temetkezéshez, miközben további mellékköltségek nem rakódnak rá. Sem virágok, sem emléktábla, sem időszakonkénti hosszabbítási díjak nem terhelik. Ideális megoldás lehet azok számára is, akik távoli, esetleg külföldi lakóhelyük miatt nem képesek látogatni a stabil sírhelyben elhelyezett elhunyt hozzátartozójukat. 

2 hozzátartozó szállhat fel a fedélzetre. A hozzátartozok a szertartást a földről követhetik.