szórásos temetés budapesten

Egyre népszerűbb és szép gesztus a hamvak szórásával végső búcsút venni szerettünktől. Szórásos temetés több helyszínen. Rendezhetünk hajóról, vagy levegőből, vagy templomban, de temetőben is. Szórásos temetés esetén nem kell számolnia sírkőállítási költségekkel, sírgondozási díjjal, jövőbeli költségekkel.

Az elhunyt hamvainak szórására több budapesti temető közül lehet választani. Ilyenek lehetnek az Újköztemető, az Óbudai Temető és a Fiumei úti Sírkert.

Télen, november végétől március közepéig Budapest temetőiben kizárólag a Fiumei úti Sírkertben és az Új Köztemetőben nyílik lehetőség a hamvak szórására a téli felár megfizetése mellett.

A hamvak szórása az Új Köztemetőben és Óbudán bruttó 192.603 Ft.

A hamvak szórása a Fiumei uti temetőben bruttó 341.328 Ft.

hamvak szórásaszórásos temetés budapestenszórásos temetés budapestenhamvak szórásahamvak szórásahamvak szórásahamvak szórásahamvak szórásaszórásos temetés budapestenhamvak szórásaszórásos temetés budapestenhamvak szórásahamvak szórásahamvak szórásaszórásos temetés budapestenhamvak szórásahamvak szórásaszórásos temetés budapestenszórásos temetés budapestenszórásos temetés budapestenhamvak szórásaszórásos temetés budapestenhamvak szórásahamvak szórásaszórásos temetés budapesten

Kedvezmények:
szórásosElintézzük Ön helyett a bürokratikus tennivalókat, hogy levegyük a válláról a terhet. Nálunk mindössze egy telefonnal és egy találkozással biztosíthatja szerettének a méltő, szép temetést
szórásos budapestenUrna ingyenes kiszállítása Budapest közigazgatási határán belül, akár altemplomba.
temetés budapestenBudapesten a legolcsóbb hamvasztás. (exkluzív megállapodásunk van a budapesti krematóriummal a legolcsóbb hamvasztásra)
szórásos temetés budapestenSürgős/azonnali hamvasztás felár nélkül.*
szórásos temetés budapestenIgény szerint ügyintézés a hozzátartozó lakásán.
 
* Kötelező, jogilag szabályzott hűtési alapdíj 5 napra értendő.
Garantáljuk, hogy a nálunk megrendelt temetés felvételt követő 5 napon belül kiszállítjuk a halottat a kórházból. Mentesítve a családokat a pótdíj fizetés kötelezettsége alól.

Hamvak szórása lehetséges

  • szórásos temetés budapesten

 

szórásos temetés budapestenhajóról, bruttó 269.021 Ft.

szórásos temetés budapesten

urnás temetés budapesten

szórásos temetés budapestenrepülőről, bruttó 264.160 Ft.

szórásos temetés budapesten

szórásos temetés budapestenaltemplomban, bruttó 168.402 Ft.

szórásos temetés budapesten

szórásos temetés budapestentemetőben, bruttó 192.603 Ft-tól.

szórásos temetés budapesten