urnás temetés budapesten, olcsó temetés budapesten

Egy szerettünk elvesztése nagy fájdalom, nehéz megbirkózni a teherrel. Épp ezért temetkezési vállakozásunk célja, hogy mindenben a segítségére legyünk és amennyire tudjuk megkönnyítsük ezt az időszakot Önnek!

Célunk a különböző igények maximális, minnél magasabb színvonalú kielégítése, a megrendelői igényekhez rugalmasan alkalmaszkodunk.

145/1999. (X. 1.) Kormányrendelet a temetőkről és a temetkezésről szóló 1999. évi XLIII. törvény végrehajtásáról szóló 48.§ 2. bekezdése értelmében "Olyan telephelyen, amely fekvőbeteg-ellátást nyújtó egészségügyi intézmény, szanatórium, szociális ellátó intézmény, lakó- és szállásépület, üdülő, oktatási, nevelési és kulturális intézmény, vendéglátóhely, vendéglátóüzlet bármely bejáratától számított 200 méteres távolságon belül található, az elhunyt hűtését, illetve az elhunyt temetésre való előkészítését nem lehet végezni."

Irodánk ennek a törvénynek az értelmében 200 méteren túl található a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézettől, a Maglódi út 65. szám alatt.

Szolgáltatásainkkal igyekszünk a hozzátartozók válláról a sok szervezéssel, adminisztrációval járó terheket, hogy kellő meghittséggel tudjanak búcsút venni szeretteiktől.

Szolgáltatásaink magas színvonalát biztisítja etikai kódexünk, amely munkaválalóink mindegyikének be kell tartania.

Budapesti temetkezési vállalatunk 1991 óta családi vállalkozásként működik. Fő profilja a temetések és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások teljes körű biztosítása, szervezése, lebonyolítása.

Legfontosabb cégfilozófiánk alapja, hogy az elhunytak utolsó útja méltósággal történjék. ezt a filozófiát tükrözi névválasztásunk is.

A Kharón olyan démonként jelenik meg a görög mitológiában, aki addig nem szállított át olyan leket a másvilágra, akiről hozzátartozói méltósággal nem gondoskodtak.

Azt a hitvallást képviseljük, miszerint szeretteink végső nyugalmához elengedhetetlen a méltó, szép temetésük.

A Kharon kft a hozzátatozók részére a temetés teljes körü szervezését és annak minden adminisztrációját elvégzi.

 

 

 

A szolgáltatás a temettető igénye szerint a következőket tartalmazza:
olcsó temetkezésElunyt anyakönyvezése és az ehhez kapcsolódó hiányzó dokumentumok beszerzése.
olcsó temetkezésTemetés időpontjának megszervezése.

olcsó temetkezésA sírhely foglalása.

olcsó temetkezésElhunyt hamvasztása.

olcsó temetkezésTemetéshez kapcsolódó kellékek biztosítása.

olcsó temetkezésAz elhunyt méltó búcsúztatása polgári vagy egyházi szertartás szerint.

urnás temetés budapesten, olcsó temetés budapesten

urnás temetés budapesten

  • kharón kft