urnás temetés budapesten, olcsó temetés budapesten

urnás temetés budapesten, olcsó temetés budapestenA legnépszerübb temetkezési forma a hamvasztásos temetés temetőben, vagy akár otthonában történő elhelyezéssel. Szolgáltatásunk magába foglalja az elhunyt kiszállítását a hamvasztó üzembe, a hamvasztást és a hamvak irodánkba vagy a temetési helyre történő elszállítását. A hamvasztás során, a hatályos jogszabályolnak megfelelő hamvasztási kellékeket használunk.

urnás temetés budapesten, olcsó temetés budapestenAz urnába helyezett hamvak temetési helye lehet urnafülke (kolombárium), urnasírhely, vagy urnasírbolt. Az urna koporsós temetési helyre is (rá)temethető. Rátemetésnél az urna a koporsós tehetésihely használati idejét nem hosszabbítja meg.

Urnás temetés egyes fülkében, márványlappal, véséssel, gombbal bruttó 227.212 Ft-tól, ravatal nélkül.
Altemplomi elhelyezés bruttó 104.902 Ft, urnafülke nélkül.
Urna hazavitel bruttó 104.902 Ft. urnával együtt.
Urna elhelyezése meglévő sírba, ravatal nélkül bruttó 176.706 Ft.
Urna új urna sírba helyezése bruttó 312.674 Ft, ravatal nélkül.

 

urnás temetés budapestenurnás temetés budapestenurnás temetés budapestenurnás temetés budapesten urnás temetés urnás temetés budapestenurnás temetés urnás  budapestenurnás temetésurnás temetés budapestenurnás temetés budapestenurnás temetésurnásurnás temetés budapestenkharón kfturnahazavitelurnás temetés budapestenurnahazavitelurnás temetés urnás temetés budapestenolcsó temetésurnás temetés budapestenurnás temetés budapestenolcsó temetés budapestenurnás temetés budapestenolcsó temetés budapestenurnás temetés budapestenurnás temetés budapesten

 

 

Kedvezmények:
urnás temetés budapestenElintézzük Ön helyett a bürokratikus tennivalókat, hogy levegyük a válláról a terhet. Nálunk mindössze egy telefonnal és egy találkozással biztosíthatja szerettének a méltő, szép temetést
urnás temetés budapesten, olcsó temetés budapestenUrna ingyenes kiszállítása Budapest közigazgatási határán belül, akár altemplomba.
urnás temetés budapesten, olcsó temetés budapestenBudapesten a legolcsóbb hamvasztás. (exkluzív megállapodásunk van a budapesti krematóriummal a legolcsóbb hamvasztásra)
urnás temetés budapesten, olcsó temetés budapestenSürgős/azonnali hamvasztás felár nélkül.*
urnás temetés budapesten, olcsó temetés budapestenHonlapról történő urnás temetés budapesten, olcsó temetés budapesten esetén 5% kedvezmény a termék árából.
 
* Kötelező, jogilag szabályzott hűtési alapdíj 5 napra értendő.
Garantáljuk, hogy a nálunk megrendelt temetés felvételt követő 5 napon belül kiszállítjuk a halottat a kórházból. Mentesítve a családokat a pótdíj fizetés kötelezettség alól.
urnás temetés budapesten, olcsó temetés budapesten

urnás temetés budapesten

  • urnás temetés budapesten, olcsó temetés budapesten